Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
17%
korting

Osmo Hardwax Olie Mat 3062 750 ml

Op voorraad
Een combinatie van was en olie waar hout uitstekend mee te behandelen is. De olie biedt een houten vloer en houten meubels veel bescherming tegen vocht en vuil....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • beschermt hout tegen vuil en vocht
  • hoog rendement
  • langdurig behoud van resultaat
  • altijd twee lagen aanbrengen

Waarvoor zou u Osmo Hardwax Olie 3062 Mat gebruiken?

Osmo Hardwax Olie 3062 Mat is een combinatie van was en olie waar hout uitstekend mee te behandelen is. De olie biedt een houten vloer en houten meubels veel bescherming tegen vocht en vuil. Hierdoor wordt het vooral gebruikt voor het behandelen van houten vloeren, met uitzondering van tropische houtsoorten. Met deze olie is het ook mogelijk om houten kinderspeelgoed en andere gebruiksvoorwerpen van hout te behandelen. Osmo Hardwax Olie 3062 Mat is namelijk gemaakt van plantaardige oliën en natuurlijke wassen, waardoor het niet schadelijk is voor mensen, dieren of de natuur.

Kenmerken

  • Biedt bescherming tegen vuil en vocht
  • Een hoog rendement van 24m² per liter
  • Basis van natuurlijke wassen en oliën
  • Eenvoudig in het onderhoud
  • Herstel fouten tot 30 minuten na aanbrengen

Het aanbrengen van Osmo Hardwax Olie 3062 Mat

Osmo Hardwax Olie 3062 Mat is aan te brengen op veel houtsoorten, behalve tropisch hout. Of u het aanbrengt op een beuken vloer of op een eiken meubel, de olie moet altijd in twee lagen worden aangebracht. De twee lagen zorgen voor de beste bescherming tegen vuil en vocht. Ook het uithardingsproces helpt hierbij. Nadat Osmo Hardwax Olie 3062 Mat is aangebracht met een microvezelroller en/of een kwast, is het belangrijk om de olie voldoende te laten uitharden. Dit is noodzakelijk na zowel de eerste als de tweede laag. Door de olie voldoende uit te laten harden, profiteert u maximaal van de vocht- en vuilafstotende werking.

Resultaat

Nadat het behandelde hout voldoende is uitgehard, kunt u genieten van een permanente wet-look. Het hout behoudt zijn oorspronkelijke kleur en wordt enkel een aantal tinten donkerder, alsof het hout nat is.

Kenmerken
Basis-
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondHout
Type verdunning-
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code4006850117970
Reviews