Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
17%
korting

Osmo Hardwax-olie 3062 Mat Blank 2,5 liter

Op voorraad
De olie is speciaal afgestemd voor hout en zorgt voor een eenvoudig te reinigen oppervlak. Wordt na uitharding slijtvast, vochtwerend en vuilafstotend....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie

Osmo Hardwax Olie 3062 mat is één van de bekendste hardwax olie die er is op het gebied van houten vloeren en houten meubelen. De olie is speciaal afgestemd voor hout en zorgt voor een eenvoudig te reinigen oppervlak.

Osmo Hardwax Olie 3062 is gemakkelijk aan te brengen en erg gemakkelijk te onderhouden. Osmo Hardwax Olie 3062 wordt in 2 lagen aangebracht. Osmo Hardwax Olie 3062 wordt na uitharding slijtvast, vochtwerend en vuilafstotend. Osmo Hardwax Olie 3062 kunt u ook plaatselijk aanbrengen.

Met 1 liter Osmo hardwax olie kunt u ongeveer 24 m² behandelen op basis van 1 laag.

 

Osmo UV-Beschermingsolie kan op twee manieren worden gebruikt.
Ten eerste kan het product gebruikt worden als volledige afwerking, dit zijn 2 lagen (1 x gepigmenteerd en 1 x 420, 2x 420 of 2x gepigmenteerd).
Ten tweede wordt het product voornamelijk gebruikt als afwerking op al gekleurd op anderszins behandeld hout, dit kunnen verschillende gekleurd Osmo afwerkingen zijn.
Doordat het product een UV-beschermingsfactor 12 heeft ten opzicht van onbehandeld hout wordt de levensduur van het oppervlak aanzienlijk verlengt, het vergrijzingsproces wordt vertraagd.
Er zijn meerdere kleuren van de UV-Beschermingsolie, deze kleuren zijn gerelateerd aan de kleuren van de verschillende houtsoorten waarnaar ze vernoemd zijn. (deze kleuren zijn dus niet alleen geschikt voor de houtsoorten waarnaar ze vernoemd zijn)

Specificaties
Basis-
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondHout
Type verdunning-
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code4006850117987
Reviews