Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
17%
korting

Osmo Douglasolie 004. 0,75 - 2,5 liter

Op voorraad
Een op olie gebaseerd product, na behandeling wordt een beschermd oppervlak gecreëerd. Het oppervlak is dan bestand tegen water en vuil. De behandeling is zeer geschikt voor de bescherming van houten terrassen, vlonders en schuttingen....Verder lezen
Vragen over dit product?
Product informatie

Osmo Terras-Olie is een op olie gebaseerd product, na behandeling wordt een beschermd oppervlak gecreëerd. Het oppervlak is dan bestand tegen water en vuil. De behandeling is zeer geschikt voor de bescherming van houten terrassen, vlonders en schuttingen. Deze Olie kan allerlei houtsoorten behandelen, denk hierbij aan: Bankirai, Douglas, Vuren, Teak en Lariks.

 

Toepasbaar op, houten vlonders en tuinmeubels uit teak, ceder, lariks, douglasspar, bangkirai, massaranduba, koto, iroko en andere edele houtsoorten die tegen vuil en vocht beschermd moeten worden.

Het hout wordt opgefrist en tegen uitdrogen en afstompen van het oppervlak beschermd. Ook uitstekend geschikt voor het oliën van houtroest, houten plafonds, hout met opdruk enz. Olie van grove den, lariks, douglasspar, bangkirai, thermisch hout, garapa en massaranduba biedt UV-bescherming vanwege de pigmentering.

 

Kan niet afbladderen, scheuren of verschilferen. Zonder schuren gewoon aanbrengen, een vernislaag is niet nodig. Gemakkelijk en zonder strepen aan te brengen. Droogt niet tijdens het schilderen

Verbruikt ongeveer 1 liter op 24 m2

Let op: Blijf dit product constant roeren, anders dan zakt het pigment naar beneden. 
Het is een dunne olie, waarvan het pigment zwaar is. 

Specificaties
Basis-
LocatieBuiten
UitstralingDekkend
OndergrondHout
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code4006850114399, 4006850114382
Reviews