Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens

Koopmans Monumentenbeits 2,5 liter

Op voorraad
Een weersbestendige semi-dekkende mat zwarte beits. De beits is op basis van lijnolie en alkydhars en is geschikt voor het beschermen en behandelen van houten objecten....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Koopmans Monumenten Beits is een weersbestendige semi-dekkende mat zwarte beits. De beits is op basis van lijnolie en alkydhars en is geschikt voor het beschermen en behandelen van houten objecten. Het product is ideaal voor de mooier maken van (kap)schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen. Dit product kan zonder problemen worden ingezet als onderhoudsproduct op al met Ecoleum of een andere beits behandelde delen. Omdat het product ook goed op glad geschaafd hout kan worden toegepast, kan het prima met Ecoleum worden gecombineerd. De beits is op basis van lijnolie en daardoor milieuvriendelijker dan beits op alkydhars basis. 

Belangrijkste kenmerken

  • Op basis van zuivere lijnolie
  • Impregnerend 
  • Vochtregulerend
  • Kan over oude teerlagen
  • Makkelijk aan te brengen

Waar gebruik ik dit product voor?

Koopmans Monumenten Beits is o.a. gebruiken op: (kap)schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen. Daarnaast kun je dit product ook aanbrengen over bestaande, oude teerlagen. Dit product is ideaal voor het (opnieuw) zwarten van houtwerk en is heel gemakkelijk aan te brengen. 

Reviews