Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Histor One Lak Zijdeglans Acryl 0,50 - 2,5 liter

Op voorraad
Met de Histor One Acryl Lak Zijdeglans kunt u hout een prachtige uitstraling geven. De verf heeft niet of nauwelijks een geur, waardoor het uitstekend binnen te gebruiken is....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • geurarm
  • subtiele zijdeglans
  • niet geschikt voor buiten

Waarvoor gebruikt u Histor One Acryl Lak Zijdeglans?

Met de Histor One Acryl Lak Zijdeglans kunt u hout een prachtige uitstraling geven. De verf heeft niet of nauwelijks een geur, waardoor het uitstekend binnen te gebruiken is. Dit maakt de lak populair voor het aflakken van houten meubels, kozijnen en deuren. De kras- en slijtvastheid maakt de lak ook een geschikte kandidaat voor deze houten oppervlakken.

In een lichte kleur zoals wit, kunt u een ruime uitstraling creëren voor al uw houtwerk binnen. Daarnaast is het mogelijk om andere kleuren te laten mengen. Met Histor One Acryl Lak Zijdeglans kunt u de kleur aanbrengen op hout die u het mooist vindt.

Kenmerken

  • Watergedragen
  • Krast en slijt niet snel
  • Vloeit goed
  • Zeer dekkend
  • Geen penetrante geur
  • Vergeelt niet
  • Duurzaam

Histor One Acryl Lak Zijdeglans aanbrengen

De Histor One Acryl Lak Zijdeglans is geschikt voor gebruik als aflak. Dit betekent dat ondanks het een zeer dekkende verf is, een grondverf wel gewenst is. De grondverf zorgt niet alleen voor een neutrale basiskleur, maar ook voor een goede hechting. Door de grondverf na droging licht op te schuren, kunt u een uitstekend hechtend oppervlak creëren voor de Histor One Acryl Lak Zijdeglans. Hierdoor blijft de lak goed zitten en kan de slijt- en krasvastheid van de lak optimaal benut worden.

Profiteer van de snelle levering van Verfstein

Het aanbrengen van de Histor One Acryl Lak Zijdeglans verloopt het makkelijkst met de juiste hulpmiddelen. Bovendien krijgt u met de juiste rollers of kwasten het meest streeploze resultaat. Bij Verfstein kunt u niet alleen voordelig verf kopen, maar ook de juiste hulpmiddelen bestellen. U kunt bij ons terecht voor alle benodigdheden voor uw verfproject. Bovendien is het mogelijk om uw bestelling snel te ontvangen. Wanneer u voor 23.59 uur uw bestelling plaatst, streven we ernaar om uw bestelling de volgende werkdag al te laten bezorgen.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingZijdeglans
OndergrondHout, hout (gegrond), metaal (geprimerd), kunststof (geprimerd)
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8716242560906, 8716242560920
Reviews