Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Histor One Lak Hoogglans Alkyd 0,50 - 1 liter

Op voorraad
Een hoogglans lak voor binnen en buiten en is geschikt voor hout. Deze alkydverf dekt extra goed, is supersterk en vloeit zeer goed....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • prachtig bolle glans
 • volledig dekkend
 • voor binnen en buiten gebruik
 • grond- of plamuurlaag noodzakelijk

Schilder hout af met een prachtig glanzende verf

Histor One Alkyd Hoogglans biedt u de mogelijkheid om gegrond hout af te lakken met een verf in de gewenste kleur. Bovendien krijgt het hout een prachtige hoogglans laag met deze verf. Dit zorgt voor een verzorgt en klassiek resultaat. Histor One Alkyd Hoogglans kan op voorbehandelde houten ondergronden worden gebruikt als aflak. Populaire toepassingen zijn de afwerking van kozijnen en deuren. Maar ook ander houtwerk binnen en buiten kunt u afwerken met deze verf. Vanwege de hoge weerbestendigheid is het mogelijk om hout buiten niet alleen af te schilderen, maar ook te beschermen tegen het weer.

Kenmerken

 • Prachtige bolle hoogglans
 • Vloeit goed voor streeploos resultaat
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Terpentinebasis
 • Bestand tegen het weer
 • Volledige dekking
 • Zeer sterk en duurzaam

Laat Histor One Alkyd Hoogglans sterk hechten

Histor One Alkyd Hoogglans kan het best worden aangebracht op een voorbehandelde ondergrond. Dit is een houten ondergrond die voorzien is van grondverf of een plamuurlaag. Ook een bestaande verflaag van een andere aflak kan met Histor One Alkyd Hoogglans overschilderd worden. Het is hierbij wel belangrijk dat de (grond)verflaag of plamuurlaag licht opgeschuurd en stofvrij is. Hiermee bent u verzekerd van een uitstekende hechting en dekking.

Bestel direct alles wat u nodig heeft voor de schilderklus

Voor een streeploos resultaat en de mooiste glans kunt u Histor One Alkyd Hoogglans met de juiste hulpmiddelen aanbrengen. Denk hierbij aan de perfecte rollers en kwasten voor het aanbrengen van aflak op hout. Bij het kiezen van de juiste kwasten of rollers is zowel de soort verf als de ondergrond een bepalende factor. Kies voor hulpmiddelen van goede kwaliteit en bestel deze direct mee met Histor One Alkyd Hoogglans bij Verfstein. We hebben alles in ons assortiment wat u nodig heeft voor uw schilderwerk.

Kenmerken
BasisTerpentine verdunbaar (alkyd)
LocatieBinnen en buiten
UitstralingHoogglans
Ondergrond Hout (gegrond), Metaal (geprimerd)
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8716242712466
Reviews