Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Histor One Krijtverf 0,50 - 1 liter

Op voorraad
Een matte krijtverf die je op allerlei meubels en de muren kunt gebruiken....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • mooi poedermat eindresultaat
 • gemakkelijk te verwerken
 • voor meubels en accessoires
 • niet voor buiten

One by Histor krijtverf kopen? Het is verf van mooie kwaliteit, waarmee je op een heel bijzondere manier schildert. Dus zoek je naar een mat effect dat lijkt alsof je gebruik maakt van krijt? Het is prachtig op allerlei meubels en de muren, die je daarmee een prachtige uitstraling geeft.

Wil je de kast schilderen, gaat het om een nieuwe stoel of een ander meubel dat je al een tijdje hebt staan? Schilder dat wat je een nieuwe look wilt geven of knap een mooie aankoop netjes op. Waar het je ook om gaat, wij leggen je graag uit waarom de Histor One krijtverf daarvoor de beste keuze is. 

Wat zijn de eigenschappen?

Benieuwd naar de eigenschappen van One by Histor? Het is krijtverf waarmee je prachtig kunt schilderen:

 • Poedermat effect
  Het bijzondere effect van de verf is poedermat. Dit is mat, met een poederig aspect om het er net anders uit te laten zien. Er ontstaat een vintage-uitstraling, om jouw meubels of de muur net wat meer aandacht te geven binnen de rest van het interieur.
 • Voor meubels, muren en accessoires
  Je kunt de verf gebruiken op verschillende ondergronden. Dus gaat het je om mooie meubels die je op wilt knappen? Of om een recente aankoop die je daarmee graag bijzonder wilt maken? Zelfs op muren en op allerlei accessoires kun je goed gebruik maken van One by Histor.
 • Uitstekende dekking
  Dankzij de uitstekende dekking van One by Histor kun je daar op een mooie manier mee schilderen. Je schildert zo’n 10 vierkante meter per liter, waardoor je er niet veel van nodig hebt om voor een mooi resultaat te zorgen.

Je kunt de One by Histor krijtverf binnen gebruiken. Het is verf op waterbasis, die helaas niet geschikt is voor buiten. En wil je de verf mooi aanbrengen? Gebruik daarvoor een spalter of een stugge kortharige kwast. Ook een blokkast kan een goede keuze zijn, afhankelijk van de grootte van het meubel of de muur die je ermee wilt schilderen.

Kenmerken
BasisWaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingMat/zijdeglans/hoogglans
OndergrondHout (gegrond) kunststof (geprimerd)
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
Reviews