Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Flexa Pure Voorstrijk 2,5 liter

Op voorraad
Flexa Pure Voorstrijk is een goed dekkende, watergedragen voorstrijk voor de muren en plafonds binnenhuis....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Voor een goede voorbehandeling kiest u voor Flexa Pure Voorstrijk

Flexa Pure Voorstrijk is een goed dekkende, watergedragen voorstrijk voor de muren en plafonds binnen uw huis. Het voorstrijkmiddel is zeer geschikt voor de muren en plafonds op basis van pleisterwerk gipsplaten, steen, schoon metselwerk of glasvlies. Het verhoogt de dekkracht van het behandelde materiaal aanzienlijk en zorgt voor goede hechting van de opvolgende verflagen. Dankzij het aanbrengen van Flexa Pure Voorstrijk komen kleuren werkelijk tot hun recht. Het product is speciaal ontworpen voor de doe-het-zelver en zorgt voor een bijzonder goed resultaat!

Kenmerken

  • Watergedragen verfbasis
  • Goed dekkend
  • Voor binnengebruik
  • Droogtijd van 2 tot 4 uur
  • Overschilderbaar na 4 tot 8 uur
  • 10 m² per liter

Voorbehandeling bij het aanbrengen van Flexa Pure Voorstrijk

U kunt het materiaal het beste voorbehandelen door het goed te verontreinigen en oneffenheden te verwijderen. Het is belangrijk dat het oppervlak zo egaal mogelijk. Gebruik eventueel een goed egalisatiemiddel zoals een Allesvuller. Eventueel kunt u gebruik maken van een schuurpapier zoals P120 of P180 om oneffenheden te verwijderen. Zorg voor een stofvrij oppervlak na behandeling. U kunt daarna de Flexa Pure Voorstrijk aanbrengen. Een goede voorbehandeling van het materiaal zorgt uiteindelijk voor het beste resultaat.

Benodigdheden voor het aanbrengen van Flexa Pure Voorstrijk bestelt u bij Verfstein!

Voor het aanbrengen van Flexa Pure Voorstrijk is het raadzaam gebruik te maken van een texkwast en een muurverfroller. In ons assortiment vind u de beste texkwasten en muurverfrollers voor het aanbrengen van deze voorstrijk. Ook alle andere doe-het-zelf benodigdheden kunt u vinden in de webshop. Ontdek het assortiment en bestel nu bij Verfstein.nl.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondMetselwerk, Stucwerk, Behang, Steen(achtig), Baksteen
DroogtijdDroogtijd
EAN Code8711113187527
Reviews