Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Flexa Pure Voorstrijk 2,5 liter

Op voorraad
Een goed dekkende, watergedragen voorstrijk voor al uw binnenmuren en plafonds. Door de verhoogde dekkracht zullen de opvolgende verflagen uitstekend hechten. Hierdoor zullen ook de diepe intense kleuren optimaal vertoond worden. ...Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Product informatie

Flexa Pure Voorstrijk is een goed dekkende, watergedragen voorstrijk voor al uw binnenmuren en plafonds. Door de verhoogde dekkracht zullen de opvolgende verflagen uitstekend hechten. Hierdoor zullen ook de diepe intense kleuren optimaal vertoond worden. 

Flexa Pure Voorstrijk is een goed dekkende, watergedragen voorstrijk voor al uw binnenmuren en plafonds. Door de verhoogde dekkracht zullen de opvolgende verflagen uitstekend hechten. Hierdoor zullen ook de diepe intense kleuren optimaal vertoond worden. Flexa Pure Voorstrijk uitermate geschikt om muren en plafonds op basis van (glad) pleisterwerk, gipsplaten, (bak)steen, schoon metselwerk en glasvliesbehang mee voor te behandelen. Daarnaast is dit product geschikt voor nieuw gestucte muren. Dit is een volledig nieuw product van Flexa en is speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelvers.

Belangrijkste kenmerken

  • Erg makkelijk aan te brengen
  • Optimale dekkracht
  • Dekkende voorstrijk
  • In (vrijwel) alle kleuren te mengen
  • Alleen binnen te gebruiken
Specificaties
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondMetselwerk, Stucwerk, Behang, Steen(achtig), Baksteen
DroogtijdDroogtijd
EAN Code8711113187527
Reviews