Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Flexa Pure Muurverf Krijtverf 0,50 - 5 liter

Op voorraad
Krijtmatte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen. Ook geschikt voor plafonds. Mooie poederachtige uitstraling....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • Poederachtige uitstraling
  • Optimale dekking
  • Zeer kleurvast
  • Alleen beschikbaar in lichte kleuren

Waar is Flexa Pure Muurverf Krijtverf geschikt voor?

Flexa Pure Muurverf Krijtverf is niet te verwarren met schoolbordverf. Een oppervlak dat geschilderd is met krijtverf is niet geschikt om als krijtbord te gebruiken. De naam krijtverf duidt op de hoeveelheid krijt in de verf. Dit zorgt voor een zeer matte en poederachtige uitstraling. Ook zorgt de hoeveelheid krijt ervoor dat er alleen lichte kleuren beschikbaar zijn in krijtverf. De Flexa Pure Muurverf Krijtverf is uiteraard geschikt voor het schilderen van muren, maar ook plafonds kunt u eenvoudig met deze verf schilderen. Op meubels en accessoires hecht de verf ook uitstekend.

Kenmerken

  • Poederachtige matte uitstraling
  • Schrobbaar
  • Goede dekking
  • Duurzaam
  • Lang kleurbehoud
  • Rendement: ongeveer 8 m² per liter

Maak gebruik van de korte droogtijd

Het aanbrengen van Flexa Pure Muurverf Krijtverf is zeer eenvoudig. Voor het aanbrengen van de muurverf hoeft vaak geen voorstrijk gebruikt te worden. Door de eigenschappen van de verf hecht deze uitstekend. Wel is het noodzakelijk om de muren of andere ondergronden stof- en vetvrij te maken. Daarna kunt u de Flexa Pure Muurverf Krijtverf aanbrengen met kwasten en rollers. Vaak dekt de verf in een enkele laag. De krijtverf droogt zeer snel. Flexa Pure Muurverf Krijtverf is na een uur stofdroog en na vier uur al overschilderbaar. De temperatuur en de luchtvochtigheid spelen hier wel een rol in.

Maak uw bestelling bij Verfstein compleet

Wilt u Flexa Pure Muurverf Krijtverf prachtig aan kunnen brengen? Bestel dan niet alleen de verf bij Verfstein, maar ook de nodige hulpmiddelen zoals kwasten en rollers. We kunnen u voorzien van allerlei producten en alle benodigdheden voor een strak resultaat. Bovendien geniet u bij ons van een snelle levering. Als u de bestelling voor 23.59 uur plaatst, dan heeft u de materialen veelal de volgende werkdag al in huis.

Kenmerken
BasisWatergedragen
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondGipsplaten, Metselwerk, Pleisterwerk, Steen
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8711113095921, 8711113095945, 8711113095952
Reviews