Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
30%
korting

Flexa Pure Lak Hoogglans 1 liter

Op voorraad
Flexa Pure Lak Hoogglans is een prachtige aflak die u op diverse ondergronden binnen in huis kunt gebruiken....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • Stoot- en krasvast
  • Prachtig bolle hoogglans
  • Beschikbaar in alle kleuren
  • Huidvetten laten sporen achter

Waar gebruikt u Flexa Pure Lak Hoogglans?

Flexa Pure Lak Hoogglans is een prachtige aflak die u op diverse ondergronden binnen in huis kunt gebruiken. Het is uitstekend te gebruiken op hout, zowel onbehandeld als voorzien van een intacte verf- of beitslaag. Ook harde kunststoffen kunt u schilderen met Flexa Pure Lak Hoogglans. Door de verschillende ondergronden waar het op aan te brengen is, wordt deze lak vaak gebruikt om deuren, kozijnen, kasten en meubels mee te schilderen. Door de slijtvastheid en het langdurige kleurbehoud kunt u langdurig van het resultaat genieten. Ook de prachtige glans zal langdurig behouden blijven wanneer het niet in aanraking komt met huidvetten. 

Kenmerken

  • Geschikt voor diverse ondergronden
  • Vloeit soepel en makkelijk te verwerken
  • Alleen binnen te gebruiken
  • Watergedragen hoogglans lakverf
  • 10 tot 12 m² rendement per liter

Tref voorbereidingen voor het aanbrengen van de lak

Voordat u Flexa Pure Lak Hoogglans kunt aanbrengen op het te schilderen oppervlak van uw keus, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Uiteraard is het belangrijk om de ondergrond vet- en stofvrij te maken. Voor de beste hechting is het aan te raden om de ondergrond voor te behandelen met de Flexa Pure grondlak of een gelijkende grondlak. De grondlaag kunt u ligt opschuren, waarna u de Flexa Pure Lak Hoogglans kunt aanbrengen op een stofvrij oppervlak. Voor een volledige dekking brengt u twee laklagen aan en gebruikt u een grondverf in dezelfde kleur als de lak.

Alles bestellen wat u nodig heeft bij Verfstein

Wilt u aan de slag met Flexa Pure Lak Hoogglans, maar bent u nog op zoek naar een grondverf of andere benodigdheden? Bestel deze ook op Verfstein.nl. U kunt bij ons niet allee de Flexa Pure Lak Hoogglans in de kleur van uw keuze bestellen, maar ook een bijpassende grondverf en kwasten of rollers kopen.

Kenmerken
BasisWatergedragen
LocatieBinnen
UitstralingHoogglans
OndergrondHout, kunststof
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8711113095709
Reviews