Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
21%
korting

Epifanes Poly-urethane Jachtlak Blank Hoogglans 750 gram

Op voorraad
Een hoogglanzende tweecomponenten jachtvernis op basis van polyesterhars en isocyanaat. Zeer hoge buitenduurzaamheid, Kras-, stoot- en slijtvastheid en weer- en waterbestendigheid....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Epifanes Poly-urethane Hoogglans Blank is een hoogglanzende tweecomponenten jachtvernis op basis van polyesterhars en isocyanaat. Zeer hoge buitenduurzaamheid, Kras-, stoot- en slijtvastheid en weer- en waterbestendigheid. Epifanes Poly-urethane Hoogglans Blank heeft een ingebouwd UV filter en beschermt het hout optimaal tegen verkleuring. Het verbruik is ongeveer 12 m2 per kg dus met 1 blik kan je 9 m2 lakken.

Toepassing van Epifanes Poly-urethane Hoogglans Blank

Als totaal vernissysteem op nieuw, niet werkend hout, binnen en buiten boven de waterlijn. Als vullaag voor een ééncomponent vernis. als je V beschermend vernissysteem over epoxyhars of sealer- en hechtlaag van epoxyhars bij ééncomponent vernis afwerking. Tevens is Epifanes Poly-urethane Hoogglans Blank zeer geschikt voor onderhoud van bestaande tweecomponenten vernissystemen ongeacht het merk.

Kenmerken
BasisThinner verdunbaar
LocatieBoven de waterlijn
UitstralingHoogglans
OndergrondHout
Type verdunningEpifanes poly-urethane Kwastverdunning, Epifanes poly-urethane Spuitverdunning
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8715559005162
Reviews