Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
17%
korting

Epifanes Multiforte 4 liter

Op voorraad
Epifanes Multiforte is een hoogwaardige lak speciaal ontwikkeld voor het schilderen van (scheeps-)delen. Dankzij de hoge slijtvastheid en duurzaamheid is deze lak hier dan ook zeer geschikt voor....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
 • Droogt zeer snel
 • In vele kleuren beschikbaar
 • Uitstekende hechting en slijtvast

  Epifanes Multiforte is een hoogwaardige lak speciaal ontwikkeld voor het schilderen van (scheeps-)delen. Dankzij de hoge slijtvastheid en duurzaamheid is deze lak hier dan ook zeer geschikt voor. In deze beschrijving vindt u meer informatie over de eigenschappen en toepassingen van deze lak. Lees daarom vooral verder voor meer informatie over dit product.

  Sneldrogende harde zijdeglans aflak voor dek en den

  Epifanes Multiforte is een duurzame zijdeglans aflak die snel droogt. Dit is ideaal voor het schilderen van (scheeps-)delen. Bovendien biedt de lak een duurzame en slijtvaste dekking.

  Met andere woorden: de lak is bestand tegen zware belasting en droogt snel. Ook geeft de zijdeglans lak het oppervlak een mooie, gepolijste uitstraling.

  Epifanes Multiforte: uitstekende hechting en slijtvastheid

  De sterke hechting en slijtvastheid van deze aflak zijn twee van zijn belangrijkste eigenschappen. Zo is de lak speciaal ontwikkeld voor veeleisende oppervlakken die een langdurige bescherming nodig hebben. Dankzij de toevoeging van acrylaat-copolymeer wordt een nog betere hechting en slijtvastheid van de lak gegarandeerd.

  Epifanes Multiforte voor diverse ondergronden en toepassingen

  De aflak van Epifanes is geschikt voor het behandelen van diverse ondergronden zoals hout, staal, polyester en aluminium. De lak is daarnaast een geschikt product voor het intact houden van goed hechtende synthetische laklagen. Ook is het ideaal voor het behandelen van betonvloeren en andere veeleisende ondergronden.

  Verpakking en gebruiksaanwijzing

  Epifanes Multiforte wordt geleverd in een verpakking van 4000 ml. Controleer voor gebruik of het oppervlak schoon en droog is. Bovendien moet de lak goed gemengd zijn. Breng vervolgens meerdere kleine laagjes aan met een kwast, roller of spuit voor een optimaal resultaat.

  De lak overschilderen? Dat kan. In een omgeving met een temperatuur van 18°C kan de lak na 12 uur worden overgeschilderd.

  Epifanes Multiforte kopen bij Verfstein

  Dit harde zijdeglans aflakproduct is een populaire keuze. Het is namelijk een hoogwaardige, sneldrogende en duurzame aflak voor (scheeps-)delen. U kunt dit product snel en eenvoudig bestellen bij Verfstein. Als toonaangevende verfexpert leveren wij een ruime selectie van de beste verfbenodigdheden van grote merken zoals bijvoorbeeld Epifanes.

  Verzending en levering

  Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Bovendien komen bestellingen boven de €59 in aanmerking voor gratis verzending. Op deze manier kunt u gemakkelijk en betaalbaar Epifanes Multiforte aflak kopen voor uw project.

  Kenmerken
  Basis-
  LocatieBinnen
  UitstralingZijdeglans
  OndergrondHout, staal, polyester en aluminium.
  Type verdunning-
  Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
  Gebruiksklaar?Ja
  EAN Code8715559550082
  Reviews
  Peter Rinkema
  13-04-2024
  Uitstekend goed dekkend
  Koert
  10-02-2024
  Goed product.
  Menno Muller
  06-10-2023
  Werkt super
  Brian van Erp
  26-09-2023
  Goede prijs kwaliteit verhouding. De boot is er erg blij mee.
  Toon Aartsen
  11-09-2023
  Super verf
  Aad Onneweer
  06-09-2023
  Geweldig spul. Smeert lekker en droogt snel. Gebruik het al jaren.
  D.W. Reisig
  21-06-2023
  Goed UV-bestendig,
  Anton Van dijk
  15-05-2023
  Uitstekend ! Maar dat was al bekent.
  Michel van ´t Zand
  04-05-2023
  Ik gebruik Epifanes Multiforte al jaren en het werkt goed. In zonlicht verkrijt het wel wat sneller maar de prijs prestatie is nog steeds goed.
  Anton Van dijk
  18-06-2022
  De verf is snel droog en slijtvast
  Peter Rinkema
  13-04-2024
  Uitstekend goed dekkend
  Koert
  10-02-2024
  Goed product.
  Menno Muller
  06-10-2023
  Werkt super
  Toon alle reviews