Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
21%
korting

Epifanes Hardhoutolievernis met UV Filter 500 ml

Op voorraad
Hoogglanzende, beschermende ééncomponent houtolievernis. Voor teak, eiken en andere vettige houtsoorten, binnen en buiten boven de waterlijn....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Hoogglanzende, beschermende ééncomponent houtolievernis op basis van alkyd/houtolie/fenolhars. Uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. Reguleert door zijn ademende eigenschappen - in maximaal een 6-lagensysteem - de in tropisch loofhout aanwezige stoffen. Het ingebouwde UV filter beschermt het hout tegen verkleuring. Zeer goede weer- en waterbestendigheid en lange buitenduurzaamheid. Perfect alternatief voor het steeds terugkerende onderhoud van pure houtoliesystemen.

Toepassing: Op teak, eiken en andere vettige houtsoorten, binnen en buiten boven de waterlijn. Als onderhoudslaag op bestaande, intacte olie- en vernissystemen. Indien Hardhoutolievernis wordt toegepast op niet vette houtsoorten, waarbij geen rekening hoeft te worden gehouden met het ademend karakter van de beschermlaag, bv. op mahonie en meranti, dient hetzelfde aantal lagen als bij een vernis te worden aangebracht.(zie : Epifanes Bootlak Blank)

Kenmerken
BasisThinner verdunbaar
LocatieBoven de waterlijn
UitstralingTransparant
OndergrondHout
Type verdunningEpifanes verfverdunning
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8715559003038, 8715559003052
Reviews