Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
21%
korting

Epifanes Easy-Flow 0,50 - 1 liter

Op voorraad
Toevoegingsmiddel voor conventionele en half-synthetische verven en lakken om het uitvloeien van de aflak tot een gesloten en gladde laag te bevorderen wanneer de omstandigheden dit verhinderen....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving

Toevoegingsmiddel voor conventionele en half-synthetische verven en lakken om het uitvloeien van de aflak tot een gesloten en gladde laag te bevorderen wanneer de omstandigheden dit verhinderen. Kan ook worden toegevoegd aan ééncomponent grondverven voor hout en staal om het impregnerend vermogen van de primer of grondverf te versterken en conservering van de ondergrond te optimaliseren. Epifanes Easy-Flow stopt roest op staal en kan in pure vorm als impregneermiddel voor hout worden gebruikt.

Epifanes Easy-Flow Beschrijving Diepe impregnering, vloeiverbeteraar, stopt roest op staal. Toepassing Toevoegingmiddel voor conventionele en halfsynthetische primers, kleurlakken en blanke lakken om onder koude of juist warme condities het uitvloeien tot een gesloten en gladde laag te bevorderen. Kan tevens worden toegevoegd aan ééncomponent primers, verven en lakken op basis van alkydhars voor hout en staal om het impregnerend vermogen van de primer of grondverf te versterken en conservering van de ondergrond te optimaliseren. In pure vorm als impregneermiddel op voorbehandeld staal en hout.

Kenmerken
Basis-
LocatieBoven de waterlijn
Uitstraling-
Ondergrondhout, staal
Type verdunning-
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8715559919032, 8715559919056
Reviews
Daniel Bleker
17-04-2023
Retour gestuurd, zelf verkeerd besteld
Daniel Bleker
17-04-2023
Retour gestuurd, zelf verkeerd besteld