Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
21%
korting

Epifanes Black Bottom 1 liter

Op voorraad
Hoogwaardige conserverende teervrije zwarte coating/scheepslak, die zowel onder als boven de waterlijn kan worden aangebracht. Geschikt voor het overschilderen van teerlagen en directe toepassing op kaal staal en hout...Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Hoogwaardige conserverende teervrije zwarte coating/scheepslak, die zowel onder als boven de waterlijn kan worden aangebracht. Door de dichte oppervlaktestructuur is Epifanes Black Bottom goed bestand tegen continue waterbelasting. Daarnaast biedt dit product een uitstekende hechting en is zeer geschikt voor het overschilderen van teerlagen en directe toepassing op kaal staal en hout. Black Bottom is eenvoudig te verwerken, kleurvast en bestand tegen de inwerking van ultraviolette straling en de wisselende invloeden van water en lucht. Black Bottom bezit geen aangroei werende eigenschappen.

Toepassing

Zowel kaal als geteerd staal en hout. Voor een goede bescherming van het onderwaterschip moet op een kale ondergrond minimaal een droge laag van 250-300 micron aangebracht worden (dit is ca. 500 ml per m² ).

Verwerking

Reeds geteerd staal of hout dient schoon, droog en geschuurd te zijn met P80, waarna de diverse lagen Black Bottom worden aangebracht met kwast of verfroller.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieOnder de waterlijn, Boven de waterlijn
UitstralingDekkend
OndergrondHout, staal
Type verdunning Epifanes 1-C Verfverdunning
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8715559873051
Reviews