Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens

Ekotex Sprint Glad 9200 50 meter (245 gram)

Op voorraad
Ekotex Sprint is de nieuwe generatie glasweefsel. De lijm zit al direct op het glasweefsel en hoeft alleen nog maar nat worden gemaakt....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • Direct te plakken en goed te corrigeren
  • Nieuwste generatie voorgelijmd glasweefsel
  • Verwerkt aanmerkelijk soepeler en sneller
  • Niet geschikt voor buiten
  • Alleen aan te brengen met de speciale Ekotex lijmmachine

Ekotex Sprint Glad 9200: de snelle, gladde oplossing voor wanden

Ekotex Sprint Glad 9200 is een hoogwaardig glasweefsel dat uitblinkt in technische en prestatie-eigenschappen. Dit maakt het geschikt voor muren in woningen, kantoren, hotels, scholen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

In deze beschrijving behandelen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit glasweefsel. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw volgende behangklus.

Eigenschappen van Ekotex Sprint Glad 9200

Met dit product kiest u voor een hoogwaardig en duurzaam glasweefsel. Het weefsel weegt 245 gram per vierkante meter en is 50 meter lang. Bovendien zitten er geen schadelijke stoffen in het glasweefsel, dat gemaakt is van minerale en biobased grondstoffen.

Daarnaast is het materiaal enorm stevig en stabiel, extreem slijt- en schrobvast en buitengewoon scheurvast. Door deze eigenschappen is het dan ook de ideale wandbekleding voor binnenmuren die zwaar worden belast.

Toepassingsmogelijkheden

Ekotex Sprint Glad 9200 is toepasbaar op diverse ondergronden zoals gipsplaten, behangklare muren en stucwerk. Daardoor is het aanbrengen en corrigeren van het glasweefsel eenvoudig. Bovendien zorgt de met water te activeren droge lijmlaag voor een snelle montage.Om deze lijmlaag goed uit te smeren kunt u de Ekotex lijmmachine gebruiken. Hierdoor krijgt alles een echt strak en afgewerkt geheel.

Voorbehandeling van de ondergrond

Voordat u Ekotex Sprint Glad 9200 aanbrengt, is een grondige voorbereiding van de ondergrond noodzakelijk voor de beste resultaten. Dit is namelijk belangrijk omdat de ondergrond de basis vormt voor het eindproduct.

Zorg er daarom voor dat de ondergrond stevig vastzit, draagkrachtig, droog en licht absorberend is. Bovendien moet het oppervlak schoon zijn en vrij van vet en stof. Controleer daarom voor u begint eerst of het oppervlak gereinigd en afgeborsteld is.

Houd er ook rekening mee dat het vochtgehalte niet hoger mag zijn dan 1% voor gipsgebonden ondergronden. Voor andere ondergronden is dat 4%.Herstel bovendien eventuele beschadigingen en verwijder lagen met een zwakke hechting. Verder moeten poreuze, zanderige, poedervormige of absorberende ondergronden worden voorgestreken.

Bestel Ekotex Sprint Glad 9200 bij Verfstein

Bent u van plan om dit glasweefsel te bestellen voor uw project? Dan bent u bij Verfstein aan het juiste adres. Wij leveren namelijk verschillende soorten benodigdheden en andere materialen voor de afwerking van binnen- en buitenmuren. Ook kunt u altijd advies krijgen van onze experts over de beste producten en toepassingen.

Bestelt u voor meer dan €59,- in Nederland? Profiteer dan van gratis verzending. Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice; wij helpen u graag verder.

Kenmerken
LocatieBinnen
EAN Code8718754430074
Reviews
Dave Visser
21-03-2023
Echt een aanrader. En goede prijs/kwaliteit verhouding
Dave Visser
21-03-2023
Echt een aanrader. En goede prijs/kwaliteit verhouding