Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Den Braven Montagefix-w 310 ml

Op voorraad
Een oplosmiddelvrije lijm op waterbasis, hoge kleefkracht, overschilderbaar na uitharding. Universeel toepasbaar op div. harde kunststoffen....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
  • Goede hechting
  • Overschilderbaar
  • Universeel toepasbaar

Den Braven Zwaluw Montagefix-W is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van houten dorpels, deurstijlen, schroten, profielen, lambriseringen, sierlijsten en panelen. Den Braven Zwaluw Montagefix-W is ook geschikt voor het verlijmen van spaanplaat, hardboard en hard PVC op metselwerk, steen of beton. Ook geschikt voor polystyreenschuim en het verlijmen van ornamenten en sierlijsten. 

Den Braven Zwaluw Montagefix-W is een veelzijdige lijm op basis van acrylaatdispersie. De lijm hardt uit door verdamping van water en vormt zo een sterke en duurzame verbinding.Den Braven Zwaluw Montagefix-W is oplosmiddelvrij en alleen geschikt voor binnen. Doordat Den Braven Zwaluw Montagefix-W vrijwel reukloos en makkleijk aan te brengen is, is deze lijm een ideaal product voor veel klussen binnenshuis. Den Braven Zwaluw Montagefix-W is niet corrosief t.o.v. metalen en geschikt voor EPS en XPS.

Den Braven Zwaluw Montagefix-W hecht zonder primer op de meeste ondergronden en is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
OndergrondHout,PVC op metselwerk, steen of beton
LocatieBinnen en buiten
DroogtijdDroogtijd
EAN Code8711595008440
Reviews
Ibrahim Arslan
10-01-2024
Mooi wit en schilderbaar
Ibrahim Arslan
10-01-2024
Mooi wit en schilderbaar