Sikkens werd al ruim 225 jaar geleden opgericht. Het doel, zoals het merk zelf zegt: “Eerste klas producten en services leveren”. De professionele verf is verkrijgbaar voor uiteenlopende toepassingen, waaronder het schilderen van buiten- en binnenmuren, metalen ondergronden en houtwerk binnen- en buitenshuis.

Verder lezen
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Extreem duurzame buitenlak. Deze hoogglanslak is erg weerbestendig en biedt bewe...
Sikkens Rubbol SB
Hoogglanslak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydharsen die prettig v...
Sikkens Rubbol XD Semi Gloss
Extreem duurzame buitenlak. Deze hoogglanslak is erg weerbestendig en biedt bewe...
Sikkens Rubbol EPS
Een vochtregulerende, halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. Geschikt vo...
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Een lak voor binnen. Bestand tegen huidvetten en een hoge dekkracht. Heeft een p...
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Extreem matte muurverf voor binnen. Perfecte vloei.
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een zijdeglanzende, watergedragen grondverf ...
Sikkens Rubbol Finura Satin
Een kras vaste, minder vergelende glansverf. Deze verf is o.a. geschikt voor het...
Sikkens Rubbol Primer
De Sikkens Rubbol Primer is een goedvullende, vochtregulerende grondverf voor bu...
Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-gloss
Een extreem sterke, halfglanzende lak voor binnen. Geschikt voor het schildere...
Sikkens Alphatex SF
Deze matte muurverf van Sikkens is uitermate duurzaam en zeer goed dekkend. Zowe...
Sikkens Alpha Projecttex
Een All round inzetbare matte muurverf voor binnen. Geschikt voor het schildere...
Sikkens Alphatex IQ Mat
Matte gevelverf met een hoge dekking en een uitstekende bescherming
Sikkens Rubbol AZ
Hoogglanslak op terpentinebasis voor buiten. Duurzame buitenverf die zeker 5 jaa...
Sikkens Rubbol BL Rezisto High-Gloss
Een extreem sterke, hoogglanzende lak voor binnen. Geschikt voor het schildere...
Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Een zeer matte, vlekafstotende en zeer makkelijk reinigbare muurverf voor binnen...
Sikkens Rubbol BL Primer
Grondverf op waterbasis voor binnen en buiten. Gemakkelijk te verwerken en snel ...
Sikkens Rubbol Primer Extra
Een goed vullende en goed dekkende grondverf voor buiten. Geschikt als grond- e...
Sikkens Rubbol Finura High Gloss
Een kras- en slijtvaste hoogglanslak voor buiten met geringe donkervergeling. Ge...
Sikkens Rubbol BL Satura
Een blijvend mooie, kras- en slijtvaste zijdeglans lak voor binnen. Geschikt voo...

Sikkens verf

Welk type ondergrond u ook wilt schilderen, voor elk beoogde doel is er een geschikte verf te vinden. Zo wordt Sikkens Rubbol BL (Rezisto Satin) vooral gebruikt als binnenlak. Deze kwaliteitslak is goed bestand tegen huidvetten en is dus geschikt voor intensief gebruik. Sikkens Alpha is er, net als Sikkens Rubbol, in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld Sikkens Alpha Projecttex, een allround inzetbare matte muurverf, geschikt voor binnen. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is eveneens een muurverf voor binnen.

Sikkens verf kleuren en soorten

Bent u op zoek naar een nieuw kleurtje voorop de muur of een nieuwe lak om een verweerd meubelstuk mee op te knappen? Bekijk hieronder een greep uit het assortiment Sikkens verfkleuren:

  • Sikkens Erkende Kleuren: Zoals Engels Rood, Gelders Blauw en Zeeuws Zwart.
  • Sikkens Rijks Kleuren: Waaronder Rijks Rood, Rijks Oker en Rijks Puur Groen.
  • Sikkens Kleurselectie Grijzen: Een breed spectrum uiteenlopende grijstinten.

Voor meer inspiratie kunt u onze blogs lezen of een blik werpen op een van de Sikkens kleurenwaaiers. Naast bovengenoemde kleuren en verven zijn er nog meer mogelijkheden. Informeer gerust bij een van onze verfspecialisten. In onze verfwinkel in Zwolle kunnen we u alle kleuren laten zien op de waaier. Bovendien beschikken wij zelf over Sikkens mengmachines waardoor wij de Sikkens kleuren kunnen mengen voor u.

Verfsoorten Sikkens online

Zoals eerder genoemd, afhankelijk van het beoogde doel, is er altijd wel een geschikte Sikkens verf te vinden. Waar bent u naar op zoek? Een blanke lak of een pure primer? Een muurverf voor buiten? Een muurverf voor binnen?

Hieronder enkele verkrijgbare verfsoorten van Sikkens:

  • Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean: Zeer matte muurverf voor binnen, makkelijk te reinigen en vlekafstotend, zoals de naam al aangeeft.
  • Sikkens Rubbol Primer: Een vochtregulerende Sikkens grondverf voor buiten, geschikt voor kaal hout en geveltimmerwerk. Deze Sikkens primer hecht goed en heeft een hoge dekkracht.
  • Sikkens Rubbol BL Satura: Een mooie zijdeglans Sikkens lak voor binnen, die kras- en slijtvast is.

Een geschikte Sikkens muurverf is dus de bovengenoemde Sikkens Alpha matte muurverf. Nog een Sikkens muurverf is Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, een extreem matte muurverf.

Bent u op zoek naar Sikkens buitenlak of Sikkens beitsen? Ook daarvoor bent u hier aan het juiste adres. Een paar opties beitsen en lakken zijn: Sikkens Rubbol BL (binnenlak) of Sikkens Rubbol XD High Gloss (buitenlak).

Sikkens verf prijs

De verfprijs hangt af van de verpakkingsgrootte en verfeigenschappen. Wat de prijs-/kwaliteitsverhouding betreft: met Sikkens haalt u betaalbare kwaliteitsverf in huis. Kwaliteit betekent een lange levensduur en een prachtige uitstraling.

De oorsprong van Sikkens verf

Ene Wiert Willem Sikkens opende in 1792 in Groningen een fabriek voor het vervaardigen van lakken. Vandaag de dag is Sikkens een internationaal erkend merk, dat verf levert in én buiten Europa. Ook in Australië, Azië en Noord-Amerika is Sikkens vertegenwoordigd.

Vanaf de jaren 1920 werd er naast het vervaardigen van verf ook aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor konden er speciale lakken worden gemaakt voor onder andere de auto- en vliegtuigindustrie. Door schaarste na de oorlog werden kunstharslakken ontwikkeld. Inmiddels is Sikkens onderdeel van AkzoNobel en daarmee behoort het merk tot de grootste lak- en verffabrikant ter wereld.

Sikkens verf kopen kan online bij Verfstein

U kunt online verf bestellen bij Verfstein, bekijk hier alle bestelopties. Indien u advies wilt over een van onze producten, kunt u altijd terecht bij een van onze verfspecialisten. Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, online, per mail en in de winkel. Verfstein: uw online Sikkens specialist!

Wilt u goedkope Sikkens verf kopen? Welke ruimte u ook wilt verven. U geeft de ruimte al snel een nieuwe look wanneer u op uw muren Sikkens verf aanbrengt. Bovendien bent u met Sikkens verf altijd zeker van de juiste kwaliteit. De producten van Sikkens zijn kleurecht en worden door zowel professionele schilders als particulieren veelvuldig gebruikt.

Bekijk ons aanbod eenvoudig online of kom langs in onze winkel. Staat de gewenste kleur er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze verfmengmachine kunnen we eindeloos veel kleuren maken in diverse samenstellingen. U kunt uw bestelling laten verzenden of afhalen in onze winkel.