Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Bolivia Super vloerlijm verwijderaar - 1 liter blik

Op voorraad
Een krachtige vloerlijm verwijderaar voor verschillende lijmsoorten. De vloerlijm verwijderaar is minder milieubelastend dan conventionele verwijderaars van vloerlijm. Door de unieke formule is de vloerlijm verwijderaar langdurig werkzaam....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Bolivia Super Vloerlijm Verwijderaar is een krachtige vloerlijm verwijderaar voor verschillende lijmsoorten. De vloerlijm verwijderaar is minder milieubelastend dan conventionele verwijderaars van vloerlijm. Door de unieke formule is de vloerlijm verwijderaar langdurig werkzaam.

Tapijt, vloerbedekking eerst in stroken snijden, lostrekken en oprollen.

Achtergebleven lijmresten ruim insmeren en ca. 30 min. laten inwerken en met behulp van een plamuurmes of krabber verwijderen. Indien nodig behandeling herhalen. Na het verwijderen de ondergrond reinigen met water en zeep, naspoelen met water en goed laten drogen.

Vinyl vloerbedekking laat zich moeilijk lostrekken, daarom eerst perforeren met een prikrol of soortgelijk gereedschap, ruim insmeren, ca. 30 min. laten inwerken en met behulp van een plamuurmes of krabber verwijderen. Indien nodig behandeling herhalen. Na het verwijderen de ondergrond reinigen met water en zeep, naspoelen met water en goed laten drogen. Textiel- en vinylwandbekleding wandbekleding lostrekken.

Achtergebleven lijmresten ruim insmeren en ca 30 min laten inwerken en met behulp van een plamuurmes of krabber verwijderen. Indien nodig behandeling herhalen.

Na het verwijderen de ondergrond reinigen met water en zeep, naspoelen met water en goed laten drogen.

Gereedschap reinigen met water en zeep.

Kenmerken
Ondergrondhout (gegrond) kunststof (geprimerd)
Laten inwerken3 minuten
EAN Code8712576307095
Downloads
Reviews