Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
15%
korting

Bison Poly Max Crystal Hangtube Trp 115 gram

Op voorraad
Een universele transparante montagelijm en afdichtingskit met een snelle eindsterkte. De lijm is geschikt voor diverse ondergronden....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Een universele transparante montagelijm en afdichtingskit met een snelle eindsterkte. De lijm is geschikt voor diverse ondergronden.

 • Zeer sterk
 • Kristalhelder
 • Voor binnen en buiten
 • Water- en weerbestendig
 • Ga voor een kristalheldere verbinding met Bison Poly Max Crystal Express. De universele montagelijm en afdichtingskit is geschikt voor het verlijmen van glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Ook ideaal voor het monteren of afdichten van plinten, drempels, isolatiemateriaal, kozijnen of traptreden. De afdichtingskit is tevens geschikt voor het afdichten van scheuren in wanden en plafonds.

  Zorg dat de te lijmen materialen stevig, droog, schoon, stof- en vetvrij zijn. Het gebruik van een primer is niet nodig en de ondergrond mag licht vochtig zijn. Snijd de koker boven de schroefdraad af met een scherp mes. Bevestig de spuitmond en snijd deze af op de gewenste diameter.
  Wil je gaan lijmen of monteren? Breng de kit aan in strepen of dotten om de 10-40 cm en neem altijd de hoekjes en randen mee. Bevestig de materialen binnen 10 minuten en druk deze stevig aan. Klem of fixeer de materialen 4 uur.
  Ga je afdichten? Breng de kit gelijkmatig tot op de bodem van de voeg aan en strijk deze binnen 10 minuten glad af met een plamuurmes, kitstrijker of met je vinger.
Kenmerken
LocatieBinnen en buiten
UitstralingTransparant
OndergrondAlle ondergronden
Gebruiksklaar?Ja
DroogtijdDroogtijd
EAN Code8710439199047
Reviews