Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Avis Interieurlak PU Mat 0,25 - 2,5 liter

Op voorraad
Deze, in meerdere glansgraden verkrijgbare, transparante aflak is een uitstekende keuze voor je binnenklus. Voor vrijwel alle houtsoorten....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • Voor vrijwel alle houtsoorten
  •  Vanaf 250 ml leverbaar
  • Snelle droging
  • Niet geschikt voor buiten

Avis Polyurethane Mat gaat verder onder de naam Avis Interieurlak PU Mat

Avis Polyurethane Mat kopen? Deze, in meerdere glansgraden verkrijgbare, transparante aflak is een uitstekende keuze voor je binnenklus. Het product is van een zeer goede kwaliteit. De lak is terpentinegedragen.

Eigenschappen Avis Polyurethane Mat

De lak is een zeer goede optie daar waar eisen gesteld worden aan de kras- en slijtvastheid van een product. Het product vloeit goed en is bestand tegen normale huishoudchemicaliën en alcoholische dranken. Bij een temperatuur van 20 °C is de aangebrachte laag na één á twee uur stofdroog en overschilderbaar na 24 uur. Het product behaalt een rendement van zo’n 14 á 15 m2 per liter.

Let op! Avis Polyurethane Mat dient voor iedere bewerking goed opgeroerd te worden. Dit om verschillen in glansgraad te voorkomen. Bij gebruik van Avis Polyurethane Mat op onbehandeld hout, deze eerst voorbehandelen met Avis Polyurethane Hoogglans.

Avis Polyurethane Mat aanbrengen

De ondergrond dient droog, schoon en vetvrij te zijn. Vervolgens kan de lak aangebracht worden met kwast, roller of spuit. De lak hoeft niet verdund te worden wanneer deze wordt aangebracht met kwast of roller. Wanneer deze verspoten wordt, kan je er voor kiezen om deze te verdunnen met wasbenzine. De minimale verwerkingstemperatuur is 15°C.

Kenmerken
BasisTerpentine verdunbaar (alkyd)
LocatieBinnen
UitstralingMat
OndergrondHout
Type verdunningTerpentine
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
EAN Code8712576108838, 8712576108135, 8712576108142, 8712576108159
Reviews