Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
10%
korting

Auro Tuinmeubelolie Bankirai 102-85. 750 ml

Op voorraad
Het is een onderhoudsolie die het hout van uw tuinmeubels verzorgt. Dit biedt het hout bescherming tegen diverse weersomstandigheden en blaast het nieuw leven in....Verder lezen
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Rond uw bestelling af binnen uur.
Vragen over dit product?
Beschrijving
Plus- en minpunten
  • zowel binnen als buiten te gebruiken
  • duurzaam
  • hoog rendement
  • herhaaldelijk aanbrengen

Waar kunt u Auro Tuinmeubelolie Bankirai het best voor gebruiken?

Voor een prachtige uitstraling van uw houten tuinmeubels is het belangrijk om ze regelmatig te onderhouden. Met de Auro Tuinmeubelolie Bankirai kunt u uw tuinmeubels het hele seizoen er als nieuw uit laten zien. Het is een onderhoudsolie die het hout van uw tuinmeubels verzorgt. Dit biedt het hout bescherming tegen diverse weersomstandigheden en blaast het nieuw leven in. De olie is beschikbaar in drie kleuren, waarvan bankirai de donkerste kleur is. De Auro Tuinmeubelolie Bankirai geeft uw tuinmeubels dus ook een warme en donkere tint.

Kenmerken

  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Duurzaam
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Rendement: 18 m² met 0,75 liter
  • Hout straalt als nieuw
  • Warme tint

Hoe verzorgt u tuinmeubels voldoende?

Deze onderhoudsolie is gemakkelijk aan te brengen op diverse houtsoorten. De meeste houten tuinmeubelen zijn te behandelen met de Auro Tuinmeubelolie Bankirai. De olie kunt u eenvoudig aanbrengen met een doek of kwast. Bij Verfstein hebben we niet alleen de olie beschikbaar, maar u kunt bij ons ook diverse kwasten voor het aanbrengen van de olie vinden. Als u aan het begin en het einde van het seizoen uw tuinmeubels behandelt, zullen ze het hele jaar lang als nieuw stralen.

Waarom Auro Tuinmeubelolie Bankirai kopen bij Verfstein?

Bij Verfstein kunt u gemakkelijk de Auro Tuinmeubelolie Bankirai online bestellen. Het grote voordeel is dat u de olie vaak de volgende dag al ontvangt. U hoeft hiervoor alleen uw bestelling voor 23.59 uur bij ons te plaatsen. De volgende werkdag kunt u dan al aan de slag met de tuinmeubelolie. Daarnaast kunt u ook eenvoudig kwasten en andere benodigdheden voor het aanbrengen van de olie online bij ons bestellen. Zo kunt u direct aan de slag!

Kenmerken
Basis-
LocatieBinnen en buiten
Uitstraling-
OndergrondHout
Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Gebruiksklaar?Ja
Rendement18 m² met 0,75 liter
EAN Code4012561802852
Reviews