Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Uw gegevens
label
25%
korting

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken 1 liter

Op voorraad
De perfecte oplossing voor terugkerende vlekken. Deze vlekkencoating is ideaal voor het isoleren van bijna alle vlekken op wanden en plafonds. Deze primer is onder andere geschikt voor nicotine-, vet- en roestvlekken....Verder lezen
Vragen over dit product?
Beschrijving

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken

Heb je veel last van terugkerende vlekken? Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken is de perfecte oplossing voor dit probleem. Deze vlekkencoating is ideaal voor het isoleren van bijna alle vlekken op wanden en plafonds. Deze primer is onder andere geschikt voor nicotine-, vet- en roestvlekken. Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken kan zowel binnen als buiten aangebracht worden zolang de ondergrond droog is en dat ook blijft. Dit product is overschilderbaar met bijna alle soorten verf.

  •  Voor o.a. nicotine, vet, roest en lekkage
  •  Overschilderbaar met alle soorten verf
  •  Droogt snel
  •  Buiten geschikt mits de ondergrond droog is en blijft

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken aanbrengen

Voordat Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken aangebracht wordt is het belangrijk om eerst de ondergrond droog, stof- en vetvrij te maken. Ook de loszittende delen zullen verwijdert moeten worden. Als het oppervlak klaar is kun je de Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken goed doorroeren en een dunne laag aanbrengen met een kwast of roller. Breng zoveel lagen aan totdat de vlekken verdwenen zijn.

Kenmerken
Basiswaterverdunbaar (acryl)
LocatieBinnen en buiten
Uitstraling-
OndergrondSteen(achtig), stucwerk, beton
Droogtijd2 uur
EAN Code8710839369200
Reviews